Építs sikeres céget ami neked dolgozik

Kulcsár Tibor a Kulcs-Soft Nyrt. alapítója és tulajdonosa

Milyen tudásra számíthatsz?

Amiről nem lesz szó

amiről biztosan lesz szó

Nem ismersz még? Több órányi ingyenes tartalom áll rendelkezésedre

Készen állsz az igazi fejlődésre? Legjobb képzéseim csak rád várnak

Mi volt a sikerem titka?

Ebben az előadásban arról mesélek, milyen döntéseket kellett meghoznom az elmúlt 30 évben, hogy a Kulcs-Soft egyre hatékonyabban működjön és egyre nagyobb sikereket érjen el. Mik voltak azok a lépések, amelyeket meg kellett lépnem, hogy előbbre jussak. Azt látom, hogy nem jártam más utat mint a mai induló vállalkozások, ezek a döntéshelyzetek és problémák minden kezdő cégre jellemzőek. Ha úgy érzed elakadtál, nézd meg hogyan oldottam meg az ilyen problémákat!

Az önműködő vállalat​

Ma mindenki önműködő vállalkozást szeretne. De keveseknek van ilyen. Mi kell ahhoz, hogy eljuss az önműködő vállalkozáshoz? Elmondom azt a 7 lépést, amit el kell érned, hogy legyen egy olyan céged, ami munka nélkül pénzt termel neked. De vigyázz, a 7 lépcső nem kihagyható és nem cserélhető. Könnyű homokvárat építeni, de a homokvár könnyen össze is omlik!

Készségek és tudás

Ez a videó segít abban, hogy felmérd hol tartasz a vállalkozóvá válás útján. Elmondom, milyen készségekkel kell rendelkezned és milyen tudást kell megtanulnod ahhoz, hogy sikeres vállalkozóvá válj. Adok egy módszert, amellyel ellenőrizni tudod a saját képességeidet. Nézd meg az előadást, és utána őszintén dönts arról, hogy alkalmas vagy-e vállalkozónak! Ne feledd, a vállalkozás veszélyes üzem, csak akkor vágj bele, ha fel vagy fegyverkezve tudással! Jó tanulást, sok sikert! 

Szeretsz olvasni? Tudásom legjavát írtam össze ezekbe a könyvekbe

A világon élni csak hősként érdemes

Ez a könyv elmondja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy sikeres légy. Mit kell meglépned, hogy egyenesbe kerüljön az életed. Milyen gondolatokat kell elfogadnod, és mit kell kiirtanod az elmédből. A recept biztos, 100 százalékos garanciát vállalok rá. Még egyszer leírom. Aki elolvassa e sorokat és betartja betűről betűre, az biztos, hogy sikeres lesz. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta volna: betartottam a lenti szabályokat és lám, mégsem vagyok sikeres és gazdag! Kezdjük rögtön a lényeggel. Mi a siker titka? A siker titka négy egyszerű szóból áll. Bárki, aki betartja garantáltan sikeres és gazdag lesz. A négy szó a következő: álom, vágy, hit, cél!

A Kulcs-Soft története

Kulcsár Tibor vagyok, a Kulcs-Soft alapítója. Ebben a könyvben összefoglaltam a Kucs-Soft történetét. Hogyan találkoztam először a programozással és a számítógéppel, 1978-ban. Milyen élmények, tapasztalatok, sikerek és csalódások kellettek ahhoz, hogy eljussak a cég megalapításához, 1989.-ben. Hogyan jutottam el egy egyszemélyes Bt.-ből egy tőzsdei cégig. Hogyan szereztem az első ügyfeleimet, hogyan vettem fel az első alkalmazottamat. Miért találtam ki a dobozos szoftvert, hogyan építettem ki a viszonteladói hálózatomat. Miért lett a legjobb szoftver az én programom, és hogyan csináltam olyan marketinget, amely híressé tette a céget. Hogyan építettem ki egy automata nyereséggyárat, milyen rendszer van a sikerek mögött. Remélem találsz a könyvben legalább egy mondatot, amely előre viszi a cégedet és az életedet! Kellemes olvasást!

Ki az a Kulcsár Tibor és miért hiteles ha a cégépítésről van szó?

Sok sikert!